Energi

Jag blir ofta beskriven som en person med mycket energi. Ja, jag jobbar med energi, att locka fram energi, förflytta energi, balansera energi, läka energi, att förstå och upptäcka sin energi, maskulin och feminin energi och polaritet. Potentialen och livskraften som finns inom oss. Kärnan i allt jag gör är upplevelsen av dig själv och dina relationer. Att oavsett var du befinner dig i livet bidra med verktyg, kunskap och egen erfarenhet för att du ska känna dig hel och levande och leva ett liv på dina villkor – att göra det som du kom till hit till jorden för att göra.

Det här händer hos mig just nu:
> Div. pågående coaching program, individuellt och i grupp. Startar snart igång I nöd och (mer) lust för en grupp fantastiska kvinnor som vill ha ut mer av livet. Kursen är digital och du kan läsa mer om den här.
> Digitala föreläsningar hos olika företag.
> Pågående konsultuppdrag på Tre Stiftelser där jag är anlitad som hälsocoach och utbildare och är med och driver hälsosatsningen framåt. Om en mer meningsfull, begriplig och hanterbar vardag för vår äldre generation och de personer som vårdar dem dagligen. Jag har skapat en äldretränarutbildning och utbildar äldretränare och möjliggör fysisk aktivitet i organisationen. I slutet av förra månaden så invigde vi ett redskap för ökad stimulering där jag var med och satte fysisk och emotionell prägel på den https://www.trestiftelser.se/magiskt-invigning-for-tovertafel-pa-tre-stiftelser/
> Arbetet med GoBaow, löper på som vanligt. Vi är så glada som kan hålla det vid liv trots pandemin.
> Stiftelsen Drömverkstan Ja, jag passade på när pandemin kom och det fanns mer tid över – att äntligen bilda den efterlängtade stiftelsen. Vi planerar just nu för ett digitalt upprop.
> Podden Rå & Redo, ja det känns som det är dags att släppa lös den nu.
> Omsorgsförmedlingen, ett nytt spännande projekt där jag kommer vara med som coach och mentor och även bidra med utbildningsmaterial i deras akademi.

Förutom det ser jag till att göra livet och min vardag till en spännande och härligt plats att befinna mig i. Ge, ta emot och uppleva kärlek. Bejaka, hedra och stå upp för mina JA och NEJ. Vad händer hos dig just nu?
Häng med här för att hålla koll på vad som händer framåt.

– Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *