ALT Namn namnsson

Föreläsningar

Jag vill inspirera dig till att släppa prestationskraven och istället börja uppleva. Min önskan är att du genom mina föreläsningar ska komma närmare din naturliga livskraft, upptäcka och utveckla din sexualitet och få ut mer av din kropp och ditt liv som helhet både på jobbet och privat.

Aktuella föreläsningar

Jag vill ge en upplevelse som inspirerar och berör på djupet. Jag gillar att involvera mina lyssnare med överraskande inslag där teori blir till praktik.
I NÖD OCH (MER) LUST
Förståelse för vår livsenergi och om dansen mellan din inre man och kvinna. Lär dig om hur du kan navigera mellan dessa och uppnå en stark kraftfull polaritet. Bryta dina negativa relationsmönster. Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Om hur du bygger på relationen till dig själv och hur vi genom att se saker för vad dem verkligen är påverkar hur vi känner oss, för oss själva och tillsammans med andra.
RÅ & REDO
Är du redo att bli en magnet för allt du önskar? Skapa en kraftfull process för att äga din tid och energi så att du kan upptäcka livet på andra sidan av dina begränsningar. Ett liv på dina egna villkor.
Det räcker nu!

En kärleksfull käftsmäll.

En frigörande kväll skapad för att hjälpa dig att bryta de mönster du sitter fast i, så att du faktiskt och äntligen börjar leva som du vill. Det här är en inbjudan till en process där du kan luta dig tillbaka och lita på att guidas dit du behöver – eller – om du är redo – ta chansen att bli utmanad att äga den förändring du vet är sann och rätt för dig.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få inspiration och nyheter om min verksamhet först av alla.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

Genom att klicka på prenumerera godkänner du våra användarvillkor.

Vi använder cookies för att göra hemsidan snabb och bra för dig.