Stage of freedom

It’s all about leadership.
Powerful and playful – with lot’s of love.

Become the leader you’ve always meant to be

Den mänskliga upplevelsen kan vara utmanande. Stage of Freedom finns för att inspirera och driva dig att ta den autentiska vägen. Att bli en kraftfull ledare och en medveten skapare av din egen verklighet. Att leva det, känna det och förkroppsliga det. 

For the love of your true expansion

Det finns ett oersättligt tillstånd av närvaro och frihet som infinner sig när du tillåter förkroppsligandet av din storhet. Den där kärleksfulla, skapande kraften som kommer inifrån, när du äger alla delar av dig själv. Där du känner spänning, glädje och livet blir ett äventyr. Inta scenen med ditt sannaste uttryck och dela med dig av dina gåvor till världen.

Ett “Stage of Freedom” som du aldrig behöver ge upp, som alltid är med dig, som stannar med dig och som växer med dig. Ge dig själv full tillåtelse att leda och välja modet att följa ditt hjärta.

Ground space

Community

Föreställ dig att vara på en plats i livet där det inte längre är så stor skillnad på om du jobbar eller är ledig och inte heller behöver separera olika delar av dig. Att ha ett sammanhang där du får möjlighet att träna på att följa ditt eget flöde och inte behöva ändra på varken känsla, tanke, energi eller visuell förpackning. Där du tillåts att vara, dela och ta del på precis det sätt som passar dig. Vad skulle det göra för dig?

Utforska, upptäck och utveckla vad ett kraftfullt och lekfullt ledarskap handlar om för dig och hur du njuter och har roligt i det. Vad som är “hela du” i varje given stund och vilken plats du verkligen vill ta på dansgolvet – livet. Med kärlek för expansiva rum och mötesplatser har vi skapat en träningsarena för dig och ditt ledarskap. I Stage of Freedoms community har du hela tiden något att komma tillbaka till när du vill dela och få support på din resa i den mänskliga upplevelsen. Du får med hjälp av communityt och din “valda familj” att hålla dig själv ansvarig för din process och att ha roligt på vägen. Med vetskap om att hit kan du komma och ansluta, precis som du är.

Grow, connect and become more of who you truly are.

take off space

Take the lead to create the difference

Stage of Freedom är ett utvecklingshus som skapar utrymme för dig att växa, kliva in i ett kraftfullt och lekfullt ledarskap och bli mer av den du verkligen är. Vi är alla här för att leda! Oavsett om det gäller på arbetsplatsen, det egna företaget, föräldraskapet, i relationerna, till din sexualitet och kropp, en specifik situation eller livet i stort. Här hittar du våra kurser och utbildningar.
LEADERSHIP IN PARENTING

Föreställ dig att du är på en plats i livet där du har kraft och ork kvar när du kommer hem från jobbet. Förmågan att vara närvarande för din familj och att måsten har ersatts med lust, glädje och inspiration. Att du känner dig fri. Du kan stå stadigt i dina barns draman och utvecklingsfaser och känna stolthet över att och hur du agerar i situationer med dina barn.

”Det tog mig 10 år att känna mig fri som förälder och älska att vara det”.

Det är inte detsamma som att jag inte har kunnat älska honom, min son, min stora guide här i livet. Jag har haft svårt att slappna av och även om jag känt att jag har varit där fysiskt så har jag ofta känt att jag behöver vara tillgänglig någon annanstans.

EMBODIED LEADERSHIP FOR WOMEN

En prinsessa väntar på att prinsen ska komma och rädda henne. Medan en drottning, en gudinna – vet att genom att ta ansvar för sig själv och tillgodose sig själv först så kan hon finnas där för andra utan att gå sönder själv. Hon vet att genom att stå kvar i sin kraft och vara den hon är kan skapa det liv hon drömmer om. Hon skäms inte, ursäktar inte och vet att hon är värd.

“Det fanns en tid då det var kroppen mot mig – en förlorad vänskap”.

Såhär i efterhand förstår jag att det var jag mot kroppen. I en konstant kamp. Jag har beskyllt min kropp för att inte kunna eller orka leverera. Varit dömande över att inte se ut enligt vad jag trodde var normen för att vara en älskvärd kvinna.

Leadership in relationships

Du vill ha en relation med någon annan – men du har inte en relation till dig själv.
Behandla dig själv som du vill att andra behandlar dig.

”Mitt liv förändrades när jag skapade en relation till mig själv”.

Jag har varit fast i relationer, situationer och beteenden. Tröttat ut mig själv. Lagt all tid på att skydda och lappa ihop andra – och missat att leva själv – som jag är, som jag vill. Tonat ner min sexualitet och livskraft på grund av saker som hänt mig tidigare i livet, det har inte känts tryggt att stå i min kraft, det har inte känts tryggt att vara jag.

Leadership in business

Många gånger är det rädslan att misslyckas som håller oss tillbaka. Men det finns också en väldigt intressant sak att undersöka när det kommer till att faktiskt lyckas. Vågar du lyckas? Med det där som verkligen och på riktigt betyder något för dig?

Stämmer något av följande in på dig?

  • Du kämpar med att ta ditt företag till nästa nivå.
  • Du vill inte vara styrd eller beroende av någon annan, känner dig samtidigt ensam i din roll och med alla beslut.
  • Du har svårt att lita på att du kommer bli vald när du visar hela dig.

 

Föreställ dig att du har tagit ditt företagande till en plats där det inte längre är så stor skillnad på att jobba och att vara ledig – du älskar det du gör och har äntligen skapat förutsättningar för dig själv att ha både struktur och kreativt flow.

Live event

Embrace the journey of infinite opportunities to transformation and make a change.

Med kärlek för expansiva rum och mötesplatser som skapar utrymme för dig att växa, mötas på riktigt, kliva in i ett kraftfullt och lekfullt ledarskap och bli mer av den du verkligen är. Vi bjuder in till workshops, retreats och events av olika slag runt om i Sverige och världen och välkomnar dig till vår värld av oändliga möjligheter att utforska dig själv.

Bokningssida för liveevent kommer inom kort.

Free space

Free space

Lär känna oss och ta del av vårt fria content här. 

Hör av dig

Har du frågor eller funderingar? Varmt välkommen att höra av dig!

Genom att klicka på skickaknappen godkänner du våra användarvillkor. Läs dem här.

Mitt bidrag – Stage of Freedom

Jag besvarade uppmaning att följa uppdraget att leda, visa vägen, dela, lära. Stage of Freedom är mitt bidrag.

Sedan 2009 har jag väglett människor genom transformativa utvecklingsprocesser. Jag har sett och lärt mig mycket vad som fungerar och vad som inte fungerar. Förutom att ge dig mental förståelse ser jag även till att du får omsätta och integrera informationen i kroppen, så att det verkligen och på riktigt sker en förändring. Att följa mitt hjärta har tagit mig på en vild resa där jag lärt mig att hantera mina resurser, intuitiva färdigheter och min kropps kraft och visdom som släppte fram den riktiga krigaren i mig.

Jag har alltid känt att jag är skapad för något mer, att livet har mer att ge än att låta oss styras av rädsla. Att känna en djupare mening med det jag gör, elden inom och ha något att tro på – har varit de viktigaste delarna för min egen tillväxt och befrielse.

Jag är här för att vägleda dig att ta den autentiska vägen där du inte längre behöver kontrollera det som känns. Där du går från kamp till att ta emot och kunna möta livet som det är, ditt naturliga behov av utveckling och förmågan att använda dina gåvor i alla aspekter av livet. Så att du kan uppleva dig själv och livet fullt ut.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

Genom att klicka på prenumerera godkänner du våra användarvillkor.

Vi använder cookies för att göra hemsidan snabb och bra för dig.