Om mig

Jag drivs av nyfikenhet och en känsla av att livet har något mer att erbjuda om vi vågar släppa in det. I mitt arbete som sex- och relationscoach möter jag människor i olika skeden i livet och med olika utmaningar. Det som driver mig är att förflytta människor från rädsla till kraft.

Jag har alltid varit sökande och haft ett driv att kunna förstå mig själv på en djupare nivå.

Min resa började när jag presterade sönder mig. Jag tappade kontakten med kropp och mina destruktiva beteende fick mitt liv att tappa mening. Jag var där jag också.

I resan med min egen smärta och relaterande har jag samlat verktyg och lärt mig metoder som förändrade mitt liv och nu är här för att dela med mig av det.
Mitt uppdrag är att förlösa och frigöra smärtan som bor i dig, och att balansera det manliga och kvinnliga inom oss för att återställa balans till varandra, till våra kroppar och i våra liv.

Jobba med mig

Varje år arbetar jag exklusivt med en handfull nya kunder privat i en kraftfullt transformerande resa som hjälper dem att återta kontakten med sin kropp och fördjupa sin kärlek till sina kroppar och öppna upp för att bli fullt uppfyllda i sina relationer – till andra, till sitt jobb och syfte, till pengar, till sig själv.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev och få inspiration och nyheter om min verksamhet först av alla.

“När vi slutar fly, det är först då vi kan skapa ett liv som vi önskar”

Kostnadsfri konsultation

Är du nyfiken på att veta mer om hur min coaching kan passa dig? Boka in ett möte med mig där vi får klarhet i vad just du behöver i ditt liv och hur jag kan hjälpa dig.

Mötet är helt kostnadsfritt.

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev

Genom att klicka på prenumerera godkänner du våra användarvillkor.

Vi använder cookies för att göra hemsidan snabb och bra för dig.